G-kids boks

Weerbaarheidstraining kind Limburg
  • Duur 60 minuten

G-Kids Boks!

Voor de jongens en de meiden die even niet voor de tv of PlayStation willen hangen, is er G-Kids Boks! Spelenderwijs worden de beginselen van kickboksen geleerd. Onder leiding van een ervaren instructeur worden er trap- en stoottechnieken geleerd. Er wordt geleerd om op een niet-agressieve manier met elkaar om te gaan, je kind krijgt meer zelfvertrouwen. De groepsgrootte is maximaal 15 kids, zodat iedereen veel aandacht krijgt. Er wordt getraind met leeftijdsgenoten van hetzelfde niveau.

Het G-Kids Boks! is op vele vlakken goed voor je kind. Het krijgt een betere motoriek en een beter reactievermogen door de oefeningen. Ook wordt op een speelse manier de kracht, lenigheid en de snelheid verbeterd. Kortom, je kind krijgt een betere conditie. Tijdens de lessen is er geen direct fysiek contact, maar raak je elkaar op de beschermende kleding, zoals de bokshandschoenen. Er wordt ruimschoots aandacht besteed aan het feit dat je vechtsport beoefent in de sportschool en niet op straat. De lessen zijn niet agressief, maar fun!

Tijdens de training draag je een t-shirtje & een korte of lange broek en bokshandschoenen en scheenbeschermers. Deze zijn voor starters gratis te leen, hierdoor hoef je deze dus niet direct aan te schaffen. G-Safe & Fit! biedt de basisbenodigdheden ook te koop aan. Je mag op blote voeten trainen, of met schone sportschoenen.