G-fit (functional fitness)

G-Fit!
  • Duur 60 minuten
  • Trainer Gabriel

Verbeter jouw uithoudingsvermogen met G-Fit in Geleen

Wil jij werken aan je uithoudingsvermogen? Kom dan een les G-Fit in Geleen volgen bij G-Safe & Fit! Een goed idee, want G-Fit is één van de allerbeste manieren om je conditie in korte tijd sterk te verbeteren. G-Fit staat voor ‘Gravity Fitness’ en is gebaseerd op een mix van oefeningen uit fysiotherapie, militaire conditietraining en vechtsporten. Het resultaat is een gevarieerd sportprogramma vol spanning en adrenaline.

Wat houdt de training concreet in?

Gravity Fitness zegt het eigenlijk al: bij dit programma maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht. Bij de lessen gebruik je hulpmiddelen die de oefening verzwaren en complexer maken. Denk hierbij aan de bekende Indian Clubbell, de Kettlebell en de Bulgarian Bag. Het doel van de oefening is het opbouwen van meer uithoudingsvermogen en een betere lichaamsbeheersing. Het leuke aan G-Fit in Geleen is dat iedereen het kan doen. Het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent of pas net begint. G-fit doe je immers in groepsverband. Door van elkaar te leren en elkaar te motiveren wordt iedereen uiteindelijk fitter.

Leer mentale flexibiliteit

Tijdens een les G-Fit in Geleen is het programma van iedere keer weer anders. De gedachte hierachter is dat je een bepaalde mentale flexibiliteit aanleert waardoor je beter om kunt gaan met nieuwe situaties. En uiteindelijk zal je dankzij deze mentale flexibiliteit beter presteren. Je zult merken dat je hier ook in het dagelijkse leven baat bij kunt hebben.

Volg een opleiding G-fit in Geleen

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens rond op onze website. Hier vind je nog veel meer informatie over G-fit. Wil je zelf G-fit instructeur worden? Wij bieden zowel nationaal als internationaal een opleiding aan. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@g-safe.nl.