Over Gabriël

Tegenwoordig zijn er zoveel personal trainers en sportscholen. Waarom zou je dan bij G-Safe komen trainen?

Gabriël Greenstein, eigenaar en oprichter van G-Safe&Fit! heeft zijn hele leven gesport. Tijdens zijn jeugd in Israël heeft Gabriël intensief verschillende sporten beoefend. Van zwemmen tot volleybal en diverse vechtsporten zoals Krav Maga. Tijdens zijn militaire ervaring in Israël heeft Gabriel conditie- en vechttraining gegeven.

In Nederland heeft hij de opleiding fysiotherapie gevolgd en bij diverse praktijken gewerkt, daarnaast was Gabriël discus- en speerwerp trainer bij verschillende atletiek verenigingen in Limburg. In Italië heeft Gabriël de opleiding TacFit gevolgd en was hij de eerste TacFit trainer in Nederland. Voor zijn eigen sportschool heeft hij het programma G-Fit! ontwikkeld, een functioneel fitness programma voor een betere balans, uithouding en kracht. Diverse sportartsen en fysiotherapeuten in de regio bevelen de trainingen bij Gabriël aan bij hun cliënten.

Ben jij op zoek naar een personal trainer die naar je luistert en een op maat gemaakt programma voor jou maakt? Whatsapp, bel of mail en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek! 0622964096 of info@g-safe.nl

Prijzen personal training

45,-

Personal Training

60 min. Werken aan je conditie en kracht volgens een persoonlijk programma.

Wil je met zijn tweeën komen trainen? Dan betaal je €27,50 pp

50,-

Personal Krav Maga Training

60 min. Werken aan je weerbaarheid en assertiviteit door zelfverdediging op basis van Krav Maga

Wil je met zijn tweeën komen trainen? Dan betaal je €30,- pp