Personal training & coaching

Personal trainer Limburg
  • Duur 60 minuten
  • Trainer Gabriel

Op zoek naar een personal trainer in Geleen?

Wil je werken aan je lichaamsconditie en ben je op zoek een personal trainer in Geleen? Dan heb je de keuze uit een groot aantal sportscholen. Tegenwoordig hebben ze namelijk bijna allemaal wel één of meerdere personal trainers beschikbaar. Maar wist je dat je bij G-Safe & Fit! terecht kunt bij Gabriël Greenstein, een personal trainer die ook fysiotherapeut is? Hij beschikt bovendien over een schat aan ervaring en kan jou perfect begeleiden met een bewegingsprogramma dat precies past bij jou en jouw specifieke lichamelijke conditie.

Over Gabriël Greenstein

Gabriël Greenstein is personal trainer in Limburg en daarnaast oprichter en eigenaar van G-Safe & Fit! Gabriël beoefende gedurende zijn jeugd een groot aantal uiteenlopende sporten. Van zwemmen en volleybal tot verschillende vechtsporten, waaronder Krav Maga. Tijdens zijn militaire dienst was hij daarnaast actief als instructeur in conditie -en vechttraining. Later verhuisde Gabriël naar Nederland en volgde hij de opleiding tot fysiotherapeut. Na het behalen van zijn diploma was hij werkzaam bij meerdere praktijken. Ook gaf hij discus -en speerwerptrainingen bij een aantal Limburgse atletiekverenigingen. Na een tijdje richtte hij G-Safe & Fit! op en ontwikkelde hij het fitnessprogramma G-Fit! Gabriël wordt beschouwd als een autoriteit op het gebied van lichaamsbeweging. Hij wordt dan ook door meerdere sportartsen en fysiotherapeuten aanbevolen bij hun cliënten.

Een gratis en vrijblijvend intakegesprek

Ben je geïnteresseerd in Gabriël Greenstein als jouw personal trainer? Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Je kunt bellen naar 06-22964096 of een e-mail sturen naar info@g-safe.nl