Kids defense

Assertiviteitstraining kinderen Limburg
  • Duur 60 minuten
  • Trainer Bas, Gabriel

Kids defense

Wilt u uw kind weerbaarder maken en meer zelfvertrouwen meegeven? Overweeg dan eens een assertiviteitstraining voor kinderen in Limburg! Bij bieden de training ‘Kids Defense’ bij G-Safe & Fit! Tijdens deze training leren wij uw kind hoe hij of zij een bedreigende situatie onder controle kan krijgen met behulp van een aantal zelfverdedigingstechnieken. Hierdoor zal uw kind meer zelfvertrouwen opbouwen en zich sterker voelen in bijvoorbeeld een pestsituatie.

Wat Kids Defense níet en juist wél is

Veel ouders zijn wat huiverig om hun kind zelfverdediging te leren en zijn bang dat kinderen hierdoor aangemoedigd worden om deel te nemen aan vechtpartijen. Zelfverdediging heeft echter veel meer te maken met het voorkomen van pesten en vechten. Tijdens de weerbaarheidstraining leert uw kind in Limburg namelijk om situaties in te schatten en bepaalde signalen tijdig op te vangen. Ook leert uw kind om hier op een gepaste wijze op te reageren. We geven bijvoorbeeld lessen over lichaamshouding, uitstraling en omgevingsbewustzijn. Ook zorgen we voor een betere lichaamscoördinatie en meer kracht en leren we hoe je een val moet breken. Het uiteindelijk doel hiervan is te zorgen dat uw kind de juiste keuzes maakt en daardoor de regie over zijn of haar situatie kan behouden.

Voor wie is Kids Defense?

Tijdens de assertiviteitstraining doen kinderen in Limburg mee vanaf 6 tot en met 16 jaar, in groepsverband. We begrijpen echter dat deze groep voor sommige kinderen juist kan voelen als een bedreigende situatie. Dit kan diverse oorzaken hebben. Wij bieden daarom ook privé-trainingen aan. Wilt u meer informatie over onze assertiviteitstraining voor kinderen in Limburg? Neem dan contact op met ons via 06-22964096 of stuur een e-mail naar info@g-safe.nl